Vispārīga informācija medijiem

Informācija mediju darbam samitā

Mediju akreditācija

Mediju pārstāvjiem, kuri vēlas pieteikties speciālajai akreditācijai samita atspoguļošanai, nepieciešams pieteikties ne vēlāk kā līdz 2024.gada 14.oktobrim. Lai akreditācijas process notiku pēc iespējas raitāk un ņemot vērā ierobežoto telpu kapacitāti, aicinām neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi.

Lai pieteiktos akreditācijai, aicinām līdz 14.oktobrim aizpildīt pieteikuma formu: https://crimea-platform-riga.lv/media-acc-form/

Akreditācija nodrošinās piekļuvi pasākuma norises vietai, samita mediju centram un virknei ar samitu saistītu blakus pasākumu.

Detalizēta mediju programma ar mediju iespējām tiks publicēta samita tīmekļa vietnē, tuvojoties pasākuma norises dienai.

Samita plenārsesijas saturs ir sabiedrībai atklāts, un tās norisei varēs sekot interneta tiešraidē.

Akreditētiem mediju pārstāvjiem ar profesionālo foto un video tehniku noteiktos laikos tiks nodrošināta iespēja fiksēt samita norisi pasākuma norises telpā.

Mediju pārstāvjus par akreditācijas piešķiršanu informēs pieteikuma anketā norādītajā e-pastā līdz š. g. 22.oktobrim. Lūdzam ievērot, ka pasākuma organizatori patur tiesības nepiešķirt akreditāciju, sīkāk nepaskaidrojot atteikuma iemeslus.

Akreditētie mediji izņemt speciālās akreditācijas kartes varēs Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrā Jēkaba ielā 16 (ieeja no Trokšņu ielas), Rīgā, 23.oktobrī no pulksten 9.00 līdz pulksten 19.00, kā arī 24.oktobrī no pulksten 6.30 līdz 15.00.

Samita programma

Papildu informācija, rakstot uz e-pastu [email protected] vai [email protected]